Ny version av Mina Sidor 21 november

På tisdag den 21 november släpps en ny och förbättrad version av e-tjänsten Mina sidor. Som användare får du bättre överblick över ditt ärende.

Om du är ny användare av Mina sidor och ska söka ersättning får du hjälp genom smarta frågeformulär och en Att göra-lista som vägleder dig genom ansökningsprocessen och visar vad du ska göra och vad du har gjort.

För dig som använt Mina sidor tidigare och oftast bara tidrapporterat är det i huvudsak utseendet som förändrats. Du gör precis som vanligt när du loggar in i den nya versionen. Du kan dock inte gå via en sparad länk, utan måste logga in från startsidan här på vår webbplats.

Tidrapporter signeras för en vecka i taget – I den nya versionen av Mina sidor fyller du i och signerar dina tidrapporter (kassakort) för en vecka i taget. Vill du få din ersättning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka? Du bestämmer över hur du vill ha dina utbetalningar.

Ladda upp dokument – En annan stor nyhet är att kunna ladda upp bilder och dokument inne på Mina sidor. Det förkortar vägen mellan ansökan och utbetalning då dokumenten inte behöver skickas med post.

Informationsöverföring i realtid – Genom automatiska frågeflöden får vi information i realtid från CSN och Försäkringskassan. Det gör att varken du som medlem eller vi på a-kassan behöver begära in uppgifter från dessa myndigheter separat. Vinsten blir att vägen från ansökan till ersättning förkortas och vi kan fatta beslut i ditt ärende snabbare. Med snabbare beslut följer också snabbare utbetalning av ersättning.

Vi hoppas att du kommer tycka att nya versionen av Mina sidor är enkel och tydlig och att du inte behöver vår hjälp. Om frågor uppstår eller om du stöter på problem kan du självklart kontakta oss.

Nyhetsarkiv